Anpassad blå ansiktsdödskalle mask Balaclavas Ulkona urheiluun

Kategori

Kuten näet, nämä mukautetut siniset kasvot kallonaamari hiihtopipot ovat sekä käytännöllisiä että muodikkaita lisäyksiä ulkoiluvälineisiisi. Omaleimaiset muotoiluelementit, lämpö ja suojaavat ominaisuudet takaavat, että pysyt parhaimmillasi talvisissa seikkailuissasi.

Vad vi have:

Vad vi kan Do

  • 1. Diskussion med erfaren designer (OEM/ODM)
  • 2. HD-bilder och videor
  • 3. För lagerprodukter kan vi skicka inom 5 dagar
  • 4. Hög kvalitet med lågt pris för att säkerställa långsiktig leverans
Kohde
sisältö
valinnainen
1.Tuotteen nimi
Anpassad blå ansiktsdödskalle mask Balaclavas Ulkona urheiluun
2.Stil
anpassad
pom pom, neulottu, virkattu, korvalappu, taitettu tai mikä tahansa muu muotoilu.
3. Material
anpassad
Räätälöity materiaali: BIO-pesty puuvilla, raskas paino harjattu puuvilla, pigmenttivärjätty, kangas, polyesteri, akryyli ja jne.
4.Färg
anpassad
Vakioväri saatavilla (erikoisvärit saatavilla pyynnöstä, pantone-värikortin perusteella)
5. Koko
anpassad
Normal längd 48 cm-55 cm, längd 56 cm-60 cm.
6.Logo ja muotoilu
anpassad
Tulostus, lämpösiirtopainatus, applikaatio-kirjonta, 3D-kirjonta nahkalappu, kudottu laastari, metallilaastari, huopakirjonta jne.
7.Förpackning
25kpl/polybag/sisälaatikko, 4 sisälaatikkoa/laatikko, 100kpl/laatikko.
20″ säiliö voi sisältää 60.000kpl noin
40″ kontti voi sisältää 120.000kpl noin
40″ korkea säiliö voi sisältää 130.000kpl noin
8.Hinta Termi
FOB
Perushintatarjous riippuu lopullisen korkin määrästä ja laadusta.
9.Maksuehdot
T / T, L / C, Western Union, Paypal jne.

Erityisesti ulkoilmaurheiluun suunnitelluissa Custom Blue Face Skull Mask -hiihtopipoissa on joukko ainutlaatuisia ja käytännöllisiä ominaisuuksia, jotka erottavat ne muista, kuten:

Anpassad blå ansiktsskalle design: Se ei ainoastaan lisää luonnetta ja tunnelmaa ulkoiluvarusteisiisi, vaan myös auttaa sinua erottumaan muista.

Balaclava Suunnittelu: Tämä tyyli tarjoaa erinomaista lämpöä ja suojaa kylmiltä lämpötiloilta hiihtoon tai muihin talviurheilulajeihin, joissa altistuminen alhaisille lämpötiloille voi muodostua ongelmaksi. Tämä kuvio esiintyy myös halloweenina!

Neule Materiaali: Se on sekä hengittävää että eristävää, mikä takaa maksimaalisen mukavuuden ulkoilun aikana ja auttaa säätelemään lämpötiloja ilman liiallista hikoilua. Se auttaa säätelemään kehon lämpötilaa ilman ylikuumenemista lämpötilan säätelyn tai hikituotannon osalta.

Joustava ja venyvä: Naamari voidaan säätää ja mukauttaa sopimaan minkä tahansa muotoiseen tai kokoiseen päähän tai kasvojen rakenteeseen mukavasti ja turvallisesti, mikä takaa turvallisen mutta tiukan käytön. Kun otetaan huomioon eri pään koot, tämä ominaisuus tarkoittaa, että tämä maski sopii helposti kaikille käyttäjille.

Tuulenpitävä ja kosteudenkestävä: Se on välttämätön ulkoilun harrastajille, jotka etsivät optimista näkyvyyttä, lämpöä ja näkyvyyttä aktiviteettiensa aikana. Tämä ominaisuus takaa keskeytymättömän urheilukokemuksen!

Helppo käyttää ja poistaa: Tämä mahdollistaa nopean siirtymisen toimintojen välillä tai taukojen pitämisen.

Monipuolisuus: Nämä räätälöidyt siniset kasvot kallonaamio ski balaclava neulottu pipot lisäävät sekä tyyliä että suojaa, kun osallistut ulkoiluun, kuten hiihtoon tai lumilautailuun!

Kuten näet, nämä mukautetut siniset kasvot kallonaamari hiihto balaclava neulottu pipot ovat sekä käytännöllisiä että muodikkaita lisäyksiä ulkoiluvälineisiisi. Omaleimaiset muotoiluelementit, lämpö ja suojaavat ominaisuudet takaavat, että pysyt parhaimmillasi talvisissa seikkailuissasi.

Pakkaaminen ja kuljetus
Pakkaaminen ja kuljetus
hat design

    Kontaktformulär
    1. Ditt namn (obligatoriskt)
    2. E-postadress (obligatorisk)
    3. Ditt meddelande

    * Krävs

    Tack för din förfrågan, vi kommer att svara dig så snart som möjligt.

    hattdesign