Maßgeschneiderte Paksu kaapeli kirjonta Cuffed Ribbed Beanie

Kategorie

Paksu kaapelineule: Neuleet ovat paksuja kaapelineuleita, joissa on lämpimät langat, jotka eristävät hyvin, jotta ne lämmittävät ja eristävät optimaalisesti ankarassa säässä.

Was wir have:

Was wir können Do

  • 1. Erfahrene Designer Diskussion (OEM/ODM)
  • 2. HD Bilder und Videos
  • 3. Für Lagerprodukte, können wir innerhalb von 5 Tagen versenden
  • 4. Hohe Qualität mit niedrigem Preis, um langfristige Versorgung zu gewährleisten
Alkuperäpaikka Guangdong, Kiina
Tulostusmenetelmät Sublimaatiotulostus, digitaalinen tulostus, kohokuvioitu, kohokuvioitu kumitulostus, flokkitulostus, puff-tulostus, tyhjennystulostus, foliotulostus, glitter-tulostus, valaiseva tulostus, käsin piirretty
Tekniikan vaihtoehdot Silkkipainatus, Lämpösiirtotulostus, Maching-kirjonta, Käsi-kirjonta, kiinnitetty kangas-kirjonta, paljettikirjonta, 3D-kirjonta, Kynsihelmi-kirjonta, Flocking-kirjonta, Flocking-kirjonta.
Kuviotyyppivaihtoehdot Eläin, Argyle, Rusetit, Camouflage, Sarjakuva, Hahmo, Ruudullinen, Color Blocking, DOT, Kukka, Hedelmät, Geometrinen, Käsinmaalattu, Lehti, Leopardi, Kirjain, Ei mitään, Muut, Ruudullinen, Polka Dot, Tasainen, Raidallinen, Trooppinen, Tasainen, Raidallinen
Sovellettava kohtaus Ranta, Rento, Ulkoilu, Matkailu, Urheilu, Pyöräily, Ostokset, Juhlat, Liiketoiminta, Kalastus, SKI, Kotikäyttö, Päivittäinen, Matkustaminen.
Tuotemerkki Aungwinter
Mallinumero AW-BN00TB99
Kankaan ominaisuus YHTEINEN
Koko Benutzerdefiniert
Materiaali 100% akryyli
Sukupuoli Unisex
Ikäryhmä Aikuiset
Tyyli Hahmo
Palvelu OEM/ODM, suunnittelu
Avainsanat talvi neulotut pipot
Näytteenottoaika 3~7 päivää tavalliselle tyylille
Pieni tilaus 50kpl/väri/tyyli
Suunnittelu Vapaa suunnittelu
Toiminto Talvi Kopfwärmer neulominen hattu
Vorteil Suora Valmistaja
Todistukset SGS,BV,BSCI,ISO,GRS,FSC,OEKO-TEX STANDARD 100,CE
Käyttö Ulkoilu,Rento,Hip HOP
Tyyppi Aikuisten päähineet talvi hatut,merkki talvi hattu

“Custom Thick Cable Embroidery Cuffed Ribbed Beanie” tarjoaa lukuisia tuote-etuja:

1. Paksu kaapelineule: Neuleet ovat paksuja kaapelineuleita, joissa on lämpimät langat, jotka eristävät hyvin, jotta ne lämmittävät ja eristävät optimaalisesti ankarassa säässä.

2: Tämä pipo on varustettu kirjontaominaisuuksilla henkilökohtaista räätälöintiä varten – voit lisätä logoja, nimiä tai malleja – täydellinen logojen lisäämiseen vaatteiden brändäämiseen henkilökohtaisella tunnelmalla!

3. gefesseltes Design: Tämä pipo on varustettu säädettävällä mansettimallilla, joka voidaan taittaa ylös tai alas riippuen haluamastasi ulkoasusta, mikä lisää joustavuutta sen tyyliin.

4. Kylkipintainen rakenne: Kylkikuvioitu rakenne tuo pipoihin klassista ja tyylikästä vetovoimaa, mikä lisää niiden yleistä visuaalista esteettisyyttä.

5. Mukava istuvuus: Tämä pipo on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista mukavuutta, ja siinä on napakka ja mukava muotoilu, jotta pysyt lämpimänä autumanin ja talven aikana.

6: Tämä pipo tarjoaa lisälämpöä kylmällä säällä.

7: Tämä pipo on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, ja sen kestävä muotoilu kestää aikaa eri vuodenaikoina.

8: Tämä pipo on ajattoman klassisen muotoilunsa ja räätälöintimahdollisuuksiensa ansiosta erinomainen lisävaruste, joka sopii monenlaisiin asuihin ja tyyleihin.

Pidä mielessä, että yksityiskohdat voivat vaihdella valmistajan ja räätälöintiasetusten mukaan.

Pakkaaminen ja kuljetus
Pakkaaminen ja kuljetus

meistä

Mukautetut mallit:
Kaikki tuotteet 100 % “tilauksesta”, joten voit luoda oman mallin ja lähettää meille sähköpostitse PDF- tai AI-muotoiset tiedostot. Voit lisätä logoja,
nimet ja numerot ilman lisäkustannuksia.
Mukautettu koko:
Eurooppalaiset ja amerikkalaiset koot ovat saatavilla miesten ja naisten, lasten ja aikuisten saatavilla, ja voisimme myös tehdä uusia malleja sinun mukaan.
räätälöity kokotaulukko.

Laatu:
Laatustandardeistamme ei tingitä koskaan, ja huippuammattilaiset kaikkialla maailmassa käyttävät laadukkaita tuotteitamme.

Tilauksesta:
Kaikki tuotteemme valmistetaan yksilöllisesti. Tuotteen valmistus alkaa vasta, kun olet lähettänyt tilauksesi. Näin voit luoda oman mallisi ja valita ominaisuudet haluamallasi tavalla.

Pipon-Muotoilu

hat design

    Kontakt-Formular
    1. Ihr Name (erforderlich)
    2. E-Mail Adresse (erforderlich)
    3. Ihre Nachricht

    * Erforderlich

    Vielen Dank für Ihre Anfrage, wir werden Ihnen so schnell wie möglich antworten.

    Hutdesign